[mn_kkstar]

تعویض مفصل زانو در بیماران دیابتی

تعویض مفصل زانو در بیماران دیابتی امکان پذیر است؟ مانند سایر جراحی ها، جراحی تعویض مفصل زانو ممکن است خطرات و عوارضی برای بیماران دیابتی ایجاد کند. در این مقاله قصد داریم نکاتی درباره این که آیا افراد مبتلا به دیابت می‌توانند جراحی تعویض مفصل زانو را انجام دهند یا خیر بیان کنیم، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

آیا تعویض مفصل زانو در افراد دیابتی امکان پذیر است؟

در بیماران دیابتی وجود مشکلات مفاصل می‌تواند نقش مهمی ایجاد کند. دیابت علاوه بر تاثیر گذاشتن بر سلامت عمومی ممکن است بر مفاصل نیز اثرات جبران ناپذیری جای بگذارد. قبل از انجام این جراحی برای افراد دیابتی نیاز است، ارزیابی دقیقی از وضعیت سلامت عمومی و میزان قند خون فرد انجام شود.

جراحی تعویض مفصل زانو در افراد دیابتی

دیابت چه تاثیری بر جراحی تعویض مفصل زانو دارد؟

جراحی و بیهوشی باعث ایجاد التهاب در ناحیه تحت عمل شده و بدن با ترشح آدرنالین، نورآدرنالین، گلوکاگون، کورتیزول و سایر هورمون ها پاسخ خود ایمنی را آغاز می‌کند. در بیمارانی که به دیابت کنترل نشده مبتلا هستنند، این موضوع، مقاومت به انسولین و سطح گلوکز را افزایش داده و موجب افزایش قندخون و عفونت عمیق بافت می‌شود. این مواردی که ذکر کردیم می‌توانند نتایج جراحی را تحت تاثیر قرار دهند. بیماران دیابتی دارای سیستم ایمنی، عضلات و بافت های بدن ضعیف هستند و این ضعف بر بهبودی کامل پس از جراحی تعویض مفصل زانو تاثیر دارد. برای جلوگیری از عوارض جبران ناپذیر و حساس بودن عمل تعویض زانو توصیه می‌شود برای انجام این جراحی حتما به بهترین جراح تعویض مفصل زانو در تهران مراجعه کنید.

مزایای تعویض مفصل زانو در بیماران دیابتی

تعویض مفصل زانو در افرادی که مبتلا به دیابت هستد می‌تواند مزایای زیادی داشته باشد که در ادامه آن ها را بیان می‌کنیم:

  • برای بیماران دیابتی که مشکلات مفصلی دارند این جراحی می‌تواند به بهبود عملکرد حرکت و کاهش درد و ناراحتی کمک کند.
  • مفصل زانو برای بیماران دیابتی به عنوان نقطه ضعف محسوب شده که جراحی تعویض مفصل زانو می‌تواند به کاهش درد، التهاب و سفت شدن مفاصل کمک کند.
  • جراحی تعویض مفصل زانو حرکت مفصل را بهبود بخشیده و انعطاف پذیری را افزایش می‌دهد. این اتفاق برای بیماران دیابتی که به علت مشکلات مفصلی در معرض خطر کاهش حرکت قرار دارند، موضوع بسیار مهمی است.
  • بیماران دیابتی می‌توانند با بهبود حرکت و کاهش درد مفاصل، بهترین مدیریت میزان قند خون خود را انجام دهند.
  • تعویض مفصل زانو نقش مهمی برای بهبود روانی بیماران دیابتی دارد. افزایش قابلیت حرکت و عدم وجود مشکلات مفصلی می‌تواند به این افراد احساس رضایت بیشتری دهد.
جراحی تعویض مفصل زانو

جراحی تعویض مفصل زانو در افراد دیابتی چگونه انجام می‌شود؟

قبل از انجام این جراحی پزشک ارزیابی اولیه که شامل بررسی میزان قندخون، وضعیت مفصلی و سلامت عمومی فرد می‌شود، را تجویز می‌کند. این بررسی ها برای کاهش خطر عفونت ها و فرآیند بهبودی پس از جراحی از اهمیت بالایی برخوردار است. پس از بررسی های لازم، انجام جراحی با توجه به شدت مشکلات مفصلی و وضعیت قند خون فرد انجام می‌شود. به این نکته توجه داشته باشید که پزشک برای بیماران دیابتی قبل از انجام جراحی دستورالعمل هایی که شامل رعایت برنامه غذایی و استفاده از داروها می‌باشد را توصیه می‌کند. در ادامه جراحی تعویض مفصل زانو توسط بهترین متخصص ارتوپدی در تهران با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود.

مراقبت های بعد از جراحی تعویض مفصل زانو

پس از جراحی تعویض مفصل زانو خطر بروز عفونت، شل شدن مفصل و شکستگی های اطراف ایمپلنت در افرادی که این جراحی را انجام داده اند بیشتر است. به همین علت باید مدیریت پزشکی و مراقبت های پس از آن جدی گرفته شود. برنامه ورزش و رژیم غذایی پس از دیابت برای چند ماه ادامه دارد. یکی از مواردی که حداقل به مدت یک سال پس از جراحی باید رعایت شود، کنترل دقیق قند خون جهت جلوگیری از پیدایش عفونت می‌باشد.

سنجش تراکم استخوان

دکتر حبیب رشادی

جراح و متخصص استخوان و مفاصل عضو انجمن آسیب های ورزشی، جراحی زانو و آرتروسکوپی اروپا دوره های تکمیلی جراحی های تعویض مفصل زانو و آسیب های ورزشی از انگلستان دوره های تکمیلی جراحی بازسازی منیسک و رباط های صلیبی از اتریش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *